Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İstiyoruz ki; mesleki teknik eğitim tüm alanlarda daha çağdaş ve teknolojiye uygun bir yapıya ulaşsın İstiyoruz ki; mesleki teknik eğitimi tercih edip gelen öğrenciler ilgi ve yetenekleri doğrultusunda mesleklere yönelsin İstiyoruz ki; Mezun olan öğrenciler alanında istihdam edilsin İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz yüksek öğrenim kurumuna devam etsin

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda öğrencileri ilgi, beceri ve yeteneklerine uygun; hem mesleğe hemde yüksek öğretime, hayata ve iş alanlarına hazırlamak. Bireyin ve bulunduğu çevrenin çok yönlü gelişimini sağlayarak onu 21. yüzyıla hazırlamak. Eğitim Öğretim sürecinde çağın gereklerine uygun, gelişim ve değişime açık, almış olduğu mesleki bilgilerini sahada uygulayabilen, disiplinli, çalışkan bireylerin yetişmesini sağlamak.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://samandagzhmtal.meb.k12.tr

Adres - ÇİĞDEDE MAH. ULUBATLI HASAN SK. NO: 15F SAMANDAĞ / HATAY

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezinde Deniz civarında yer almaktadır.

Adres - ÇİĞDEDE MAH. ULUBATLI HASAN SK. NO: 15F SAMANDAĞ / HATAY

Ulaşım Toplu taşıma ve özel araçlar

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık : 28 km İlçe merkezine uzaklık : 3 km